Resultaten voor spirituele lijn

 
spirituele lijn
Een spirituele hulplijn is een telefonische bereikbare dienst Spiritueelsteenwijk.
Een spirituele hulplijn is een telefonische bereikbare dienst waar je naar toe kunt met al je vragen over spiritualiteit en paranormale gebeurtenissen. Een spirituele hulplijn biedt uitkomst wanneer je het even niet meer weet, niet begrijpt wat er gebeurt of waarom jou dit overkomt, of wanneer je begeleiding nodig bent met een bepaald proces of last hebt van spirituele blokkades.
twilight-entertainment.nl
Welkom - OprechteMediums.
Wij kiezen er als spirituele lijn voor om met foto s te werken, niet met plaatjes of iets dergelijks. Op die manier weet u met wie u spreekt, dat u met een echt medium of spiritueel coach te maken heeft en niet met iemand die pretendeert dat te zijn.
vind-een-coach.be
mediumlijn.
Medium lijn en spirituele mediums. Spirituele mediums en mediumlijn.: Bij de Mediumlijn Puur Medium kun je terecht op de medium lijn bij spirituele mediums en spirituele paragnosten. Bij de Mediumlijn 'Puur' Medium worden alle spirituele mediums en paragosten zorgvuldig en uitvoerig gescreend.
degoudsbloem.be
MediumPlein - MediumPlein.
MediumPlein, waar alles samenkomt op gebied van spiritualiteit, persoonlijke en emotionele groei. Een website waar je GRATIS mag adverteren, of reclame mag maken! Je kunt een eigen domein aanmaken en daarna direct aan de slag met het neerzetten van jouw advertenties. Zet jezelf als medium, coach, spiritueel hulpverlener, of je webwinkel, je workshops, je spirituele hulplijn op de kaart van Mediumplein!
keyboost.nl
Mediums en paragnosten. Spirituele hulp en advieslijn. - Spiritmedium.
Box 11 - Marijke. Box 12 - Rosjana. Box 13 - Ruby. Box 14 - Christal Maria. Box 15 - Bilge Turks sprekend. Box 16 - Regine. Box 17 - Angel. Box 18 - Evita. Box 19 - Jeffy. Box 20 - Zortje. Box 21 - Magda. Box 22 - Johanna. Box 23 - Eva. Box 24 - Gaya. Box 25 - Joyce. Box 26 - Zehra Turks sprekend. Box 27 - Sabinah. Box 28 - Deva. Box 29 - Kavish. Box 30 - Sarah Mou. Box 31 - Lora. Box 32 - Octavia. Box 33 - Celine. Box 34 - Bjorger. Box 35 - Margaritha. Box 36 - Aamie. Box 37 - Lichtflits. Box 38 - Joke. Box 39 - Toettie. Box 40 - Jeanette. Box 41 - Char. Box 42 - Urvin. Box 43 - Zina. Box 44 - Joy Angela. Box 45 - Sarah. Healing op afstand. Over Spirit Medium. Mediums en paragnosten. Spirituele hulp en advieslijn. Helderziende geven online een heldere blik in de toekomst! De beste paragnosten, mediums, helderzienden, astrologen, healers liefdescoaches, en relatiecoaches hebben zich verenigd op deze lijn.
spirituele lijn
Spirituele hulplijn.
De spirituele coaches van Transmediums helpen u het juiste pad weer te vinden. Zij bieden u graag inzichten met hun spirituele gaven. U kunt onze spirituele lijn zowel telefonisch bereiken als via de chat. En u kunt de mediums en paragnosten bij Transmediums.nl selecteren op spirituele gaven.
spirituele lijn
Spirituele hulplijn Spirituele hulplijnen Spirituele lijn Spirituele lijnen - Your Spiritual Network.
0907-56670 € 1,75/min., De Spirituele Hulplijn van Nanette. Ik ben bekend geworden op Spirituele lijnen door in 2000 in een telefonisch Spiritueel Centrum in Florence, Italië, te hebben gewerkt.Vervolgens in Nederland, door voor verschillende jaren op Paralijn en Starmediums te hebben gewerkt.Helaas door een te drukke praktijk in Amsterdam heb ik daar de afgelopen jaren geen tijd meer voor gehad om daar dagelijks voor de mensen klaar te staan. Ondanks mijn drukke praktijk heb ik gemerkt dat al mijn telefonische klanten verdwenen waren door plaats te maken voor praktijk cliënten.Duidelijk is dat Telefonische cliënten een directe hulp zoeken en geen tijd hebben voor een afspraak op een agenda.
Schotland spirituele reizen Magical Tours.
Het bijzondere van Schotland is dat de Michaelslijn en de Mary's' lijn zich kruisen in Rosslyns Chapel, onderdeel van deze reis. Deze symboliek is prachtig en zeer actueel. Want in deze tijd zien we een verlangen naar een hernieuwd evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke aspect. Beiden aspecten zijn in feite complementair en onmisbaar voor het geheel. Als we deze twee aspecten in onszelf in evenwicht brengen dan leven we onze eigen wijsheid en brengen onze diepste inspiratie tot uitdrukking in ons werk, in onze relaties in ons hele wezen. Onze spirituele rondreizen in Schotland.:
Spirituele geuren wierook - Boeddha.online.
Cullakalinga - Jataka - 301. Mahaassaroha - Jataka - 302. Selecteer een pagina. Home Spirituele geuren wierook Spirituele geuren wierook. Wierook voor de Toekomst. Onze wierook van De Moeders Geuren is nu uitgebreid met een spirituele lijn van een aantal heerlijke nieuwe geuren.
De Spirituele Hulplijn Online Mediums en Paragnosten uit NL Spirit4U De maatschappelijke en spirituele gesprekslijn. De Spirituele Hulplijn Online Mediums en Paragnosten uit NL Spirit4U.
Moentje het is net of je een vriendin van me bent, kan zo vrij met je praten Hey" Monique, Bedankt voor je zuiverste hulp en op rechtheid" Harma, Je bent een grote steun en hebt mij echt op weg geholpen" Pia" bedankt voor het luisteren en voor mijn bewustwording proces" Pauline" hoe jij naar de situatie kijkt heeft mij andere inzichten gegeven" Lieve" Suzanne je geeft altijd een duidelijk, open en eerlijk antwoord" Emily" het was weer een verhelderend gesprek" Gisteren" een verrassend consult gehad met Carolien." Al" meer dan 10 jaar de nummer 1maatschappelijke en spirituele gesprekslijn" Alleen professionele coaches en mediums De goedkoopste Altijd antwoord op al uw levensvragen Veilig betalen. Liesbeth Box: 8061. Mijn naam is Liesbeth. Ik ben heldervoelend en wetend medium.
Op onze Spirituele hulplijn werken paragnosten.
Hi chantal, ik ga je advies gebruiken. Dank hier voor. Gerard over Erkend Medium Chantal. Dank u voor dit prettige gesprek. Gerard over Erkend Medium Chantal. Dank u voor dit prettige gesprek. Gerard over Erkend Medium Chantal. Registreren medewerker dash; Medewerker login. Op onze Spirituele hulplijn werken paragnosten, mediums, therapeuten, coachen etc ect die u graag inzichten geven met behulp van hun paranormale gaven of een spirituele kaartlegging. Spirituele hulplijn heeft een belcentrale en chatlijn. Ook is het mogelijk om een e-mail consult aan te vragen. Spirituele hulplijn is een allround bel en chat centrale. Voor een eerlijk antwoord op uw vraag contracteer dan één van onze medewerkers. Welkom op onze spirituele bel, e-consult en paragnosten, mediumchat lijn.
Maatschappelijk Spirituele Hulplijn - Rimpels op je ziel.
Bel: 0909-0237 80cpm. Medium, Paranormaal genezer Klik op afbeelding voor meer info. Bel: 0909-0237 80cpm. Coaches en Mediums. Bij Rimpels op je Ziel zijn wij er om u te helpen. Onze professionele coaches en begenadigde mediums staan voor u klaar. Of het nu is voor een fijn gesprek of om u verder te helpen in een advies- of coachingstraject, hier vindt u de hulp of het contact waar u op dit moment behoefte aan heeft. Ieder mens is anders, gelukkig maar. Een gevolg is dat iedereen daardoor ook andere emoties en problemen kent, en logisch is dan volgens ons ook dat iedereen daarvoor andere wegen en manieren zoekt om deze in goede banen te leiden of op te lossen. Wij realiseren ons uiteraard dat er een wereld van verschil is tussen een spirituele vraag of een traject voor professionele coaching, maar er zijn ook velen overeenkomsten, en wat wij vaak zien, onbekend maakt onbemind Dit trachten wij te doorbreken door u zelf de keuze te bieden, of misschien zelfs wel eens naar beiden te kijken of zelfs eens iets anders te proberen.

Contacteer ons